Termeni si conditii - Lawyer Coaching

ACORD DE ADEZIUNE AL UTILIZATORILOR si PARTENERILOR www.lawyercoaching.ro

LA TREMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A WEB SITULUI www.lawyercoaching.ro

Acceptarea termenilor sitului www.lawyercoaching.ro prin care se furnizeaza Serviciul Lawyer Coaching cu scopul de a informa publicul prin intermediul articolelor, postarilor, video, fotografiilor si oricaror materiale (conform definitiei de mai jos) catre dumneavoastra in conditiile acestui acord privind conditiile de furnizare a serviciului.

LawyerCoaching poate actualiza periodic prezentul document si fara a –si asuma aceasta obligatie, va depune eforturi pentru a va aduce la cunostinta eventuale actualizari sau modificari.

Continuarea utilizarii serviciului semnifica acceptarea obligatorie de catre dumneavoastra a conditiilor de furnizare a serviciului, asa cum sunt acestea publicate si modificate pe website-ul www.lawyercoaching.ro (desemnat in continuare sub numele de "Site").

Informatiile, sfaturile, postarile, comentariile, fotografiile, materiale video sau orice alte date cuprinse in www.lawyercoaching.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de www.lawyercoaching.ro nu reprezinta o activitate juridica, educationala,didactica, psihologica.

Toate informatiile sunt generale si nu se adreseaza unor situatii specifice ale dumneavoastra fiind adaptate in mod special .In cazul in care doriti informatii de specialitate va rugam sa va adresati unui specialist in domeniu.LawyerCoaching isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale serviciului.

De asemenea LawyerCoaching isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut. Descrierea Sitului Situl include serviciile furnizate prin intermediul site ului si toate datele, textele, imaginile, sunetele,secventele video, elementele de continut, programele si produsele software puse la dispozitie prin intermediul site-ului.

Toate caracteristicile noi care se adauga pe Site sau care accentueaza valoarea acestuia sunt de asemenea supuse prevederilor prezentelor Conditii si termini de Furnizare a Serviciului.

Permisiunea de utilizare a Serviciului Lawyer Coaching Puteti accesa Serviciul numai pentru uz personal, cu conditia sa respectati toate prevederile prezentelor Conditii de Furnizare a Serviciului. Prin utilizarea sau accesarea acestui Serviciu, sunteti de acord sa respectati prevederile legale privind drepturile de autor, marci comerciale, marci de serviciu si toate celelalte legi aplicabile care protejeaza Serviciul.

Sunteti de acord sa nu copiati, distribuiti, transmiteti, prezentati in public, interpretati in public, modificati, inchiriati, vindeti si sa nu creati opere derivate ale Serviciului, incluzand fara a se limita la functionalitatile tehnice si elementele grafice ale acestuia. Sunteti bineveniti sa creati legaturi spre Site de la website-ul dumneavoastra.

Conduita utilizatorului Prin utilizarea Serviciului, sunteti de acord sa nu incalcati nici una dintre legile in vigoare, drepturile altor persoane sau mecanismele operationale ale Serviciului.

 • Exemple de asemenea comportamente interzise includ, dar nu se limiteaza la: Utilizarea Serviciului pentru : 
 • a va promova imaginea , serviciile fara acordul scris Lawyer Coaching  
 • a desfasura sau contribui la activitati frauduloase, obscene, si/sau ilegale, inclusiv intruchiparea in scopuri inselatoare sau activitati care implica exploatarea oamenilor sau care aduc atingere dreptului la imagine a altor utilizatori;  
 • incalcarea drepturilor oricarei persoane la confidentialitate (de exemplu distribuirea de solicitari comerciale nedorite,imagini), pentru a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile de autor si drepturile asupra marcilor comerciale), pentru hartuirea sau defaimarea altor persoane, sau pentru a promova ura si agresivitatea fata de orice grup de persoane;  
 •  distrugerea, sustragerea sau opunerea la oricare dintre componentele Serviciului;  
 •  falsificarea sau modificarea oricaror date procesate sau distribuite de catre Serviciu; 
 •  schimbarea, modificarea sau impiedicarea sau compromiterea in orice alt mod a continutului, programelor, publicitatii, serviciilor si/sau caracteristicilor incluse sau prin intermediul Serviciului, inclusiv, dar fara a se limita la furnizarea de catre Serviciu a materialelor publicitare si/sau a continutului, precum si la functionalitatea de afisare. 

Pentru o conduita necorespunzatoare si care incalca prevederile prezentului act, LawyerCoachingpoate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicatii, sa suspende sau sa inceteze accesul oricarui utilizator la serviciul LawyerCoachingsau la o parte a acestuia.

Contributii la Serviciu LawyerCoaching nu are proprietatea asupra nici unui Continut pe care-l trimiteti Serviciului prin intermediul comunitatii sau oriunde in continutul serviciului, totusi LawyerCoaching are dreptul de a elimina orice Contributie care incalca prezentii Termeni de Furnizare a Serviciului sau care este ofensatoare intr-un alt mod, conform unei determinari unic realizate de LawyerCoaching.

De asemenea, sunteti de acord ca prin scrierea unui material (articol, comentariu, postare prin comunitate, precum si orice alt tip de mesaj) publicat pe LawyerCoaching transmiteti catre noi un drept de a publica, republicarea, de a folosi pentru materiale de publicitate a serviciului si a continutului serviciului , precum si orice alta forma de expunere publica a materialului in cadrul LawyerCoaching si produselor Lawyer Coaching pe toata durata de existenta a drepturilor de autor asupra materialelor in cauza.

Astfel, orice material, informatie sau idee pe care o transmiteti catre LawyerCoaching, prin orice mijloc, poate fi diseminata sau utilizata de catre LawyerCoaching sau de filialele acesteia fara compensatii sau raspundere fata de dumneavoastra, indiferent de scop, inclusiv,si fara a se limita la dezvoltarea, producerea comercializarea produselor. Totusi, aceasta prevedere nu se aplica informatiilor personale, care fac obiectul politicii noastre de confidentialitate.

Politica de confidentialitate LawyerCoachingeste de acord sa protejeze informatiile dumneavoastra personale, iar dumneavoastra sunteti de acord LawyerCoaching sa utilizeze aceste informatii conform legii 677/2001 modificata. Informatiile pe care le veti transmite vor fi folosite doar in acord cu termenii prezentului acord. Continutul LawyerCoaching si cel din terte surse Puteti copia si printainformatii LawyerCoaching doar pentru folosinta personala, lipsita de intentie comerciala. Continutul LawyerCoaching nu poate fi modificat, reprodus sau exploatat in orice fel , indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Nu aveti dreptul de a transmite continutul sitului catre alte situri web, servere cu scopul de stocare a informatiei. Nu aveti dreptul de a modifica, publica, transmite, precum si a transfera, vinde, distribui materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului LawyerCoaching, sau a conlucra in acest scop in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea LawyerCoaching Nu aveti dreptul de a indeparta insemnele care semnifica dreptul de autor LawyerCoachingasupra Continutului LawyerCoaching. Orice utilizare a continutului LawyerCoaching in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa.

Cererile de utilizare a continutului LawyerCoachingin alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Fiecare persoana care contribuie la Serviciu cu date, text, imagini, sunete, video si software este unic responsabila pentru acuratetea, temeinicia, posesia drepturilor aferente, respectarea legislatiei si a restrictiilor legale asociate contributiei sale. De asemenea, Serviciul poate contine legaturi spre site-uri Web care nu se afla in posesia sau sub controlul LawyerCoaching, care nu-si asuma nici o responsabilitate pentru continutul, politicile de confidentialitate sau alte practici ale site-urilor Web aflate in posesia tertilor.

Va sugeram sa cititi termenii si alte politici ale acestor site-uri Web. Prin utilizarea serviciului, sunteti de acord LawyerCoachingnu va fi raspunzatoare sub nici o forma datorita utilizarii de catre dumneavoastra a oricarui site aflat in proprietatea unui tert.

Declaratie de non-garantie intelegeti si sunteti de acord ca utilizati Serviciul pe propriul dumneavoastra risc. Serviciul este furnizat "ca atare" si "in forma disponibila" si in masura maxim admisibila permisa de lege. LawyerCoaching nu recunoaste, in mod expres, nicio garantie, explicita sau implicita, privind Serviciul si utilizarea de catre dumneavoastra a acestuia, incluzand, dar fara a se limita la garantiile cu caracter adecvat unui anumit scop, acuratete si ne-incalcare a drepturilor de autor.

LawyerCoaching nu face nici un fel de reprezentare sau garantii cu privire la acuratetea sau completitudinea Continutului pus la dispozitie prin intermediul Serviciului sau la continutul oricaror website-uri cu legaturi cu Site-ul LawyerCoaching si nu garanteaza, nu-si insuseste si nu-si asuma responsabilitatea pentru nici un produs sau serviciu oferit de un tert sau la care se face reclama prin intermediul Serviciului sau al oricarui website conectat la acesta sau prezentat pe orice banner sau material publicitar.

LawyerCoaching nu va fi parte si nu va fi responsabil in nici un fel pentru conflicte intre terti si dumneavoastra sau monitorizarea vreunei tranzactii intre dumneavoastra si terti furnizori de produse sau servicii. Ca si in cazul achizitiei unui produs sau serviciu prin intermediul altor web situri ale unor terti care in baza unui accord scris fac parte din Serviciu sau orice mijlocire sau in orice mediu, trebuie sa va folositi cea mai buna alegere si sa manifestati atentie acolo unde este cazul.

Niciun sfat sau informatie, orala sau scrisa, obtinuta de dumneavoastra de la LawyerCoaching sau prin intermediul Serviciului nu va crea vreo garantie nespecificata in mod expres in prezenta.

LawyerCoaching nu poate fi facut raspunzator in nicio masura, pentru nicio dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de LawyerCoaching. Declaratia de folosire a serviciului-Limitarea raspunderii Intelegeti si sunteti de acord ca LawyerCoaching nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, certe, incerte, iminente, eventuale, incidentale, speciale, pe cale de consecinta sau exemplare, care includ, fara limitare, pagube pentru pierderea de profituri, inclusiv beneficiul nerealizat, clientela, utilizare, date sau alte pierderi imateriale (chiar daca LawyerCoaching a fost informata cu privire la posibilitatea unor atare pagube), derivate din: (a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Serviciul; (b) costul procurarii de servicii prin intermediul Serviciului (c) accesul neautorizat sau alterarea transmisiilor sau a datelor dumneavoastra; (d) declaratii sau conduita a oricarui tert in ceea ce priveste Serviciul; (e) inexactitati, greseli sau erori de continut; (f) leziuni personale sau daune aduse proprietatii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul si utilizarea de catre dumneavoastra a Serviciului; (g) orice defecte de program, virusi, cai troieni sau entitati similare, care pot fi transmise Serviciului sau prin acesta de catre un tert; sau (h) orice alta chestiune privind Serviciul, indiferent ca se bazeaza pe garantie, contract, prejudiciu sau orice alta teorie juridica.

Compensatie Sunteti de acord sa exonerati de raspundere LawyerCoaching pentru orice actiuni judiciare . Sunteti de acord ca, pe cheltuiala proprie, sa despagubiti, sa protejati ,LawyerCoaching, pe angajatii, agentii , partenerii si reprezentantii acesteia impotriva oricarei reclamatii, reclamatii ipotetice, urmariri judiciare, actiuni juridice sau proceduri administrative care deriva din sau este corelata cu utilizarea Serviciului sau accesul la acesta, care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dumneavoastra a clauzelor prezentului acord.

Legislatia in vigoare Conditiile de furnizare a serviciului va fi guvernata de si interpretata in conformitate cu legile Romaniei, fara a lua in considerare conflictul intre prevederile legale. Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Dumneavoastra si LawyerCoaching consimtiti astfel si va supuneti in mod irevocabil jurisdictiei personale si locatiei acestor instante. Cesionare Declaratiile, drepturile si licentele pe care le are pot fi cesionate sau transferate de catre LawyerCoaching , fara restrictii. Inregistrare, parole si responsabilitati Accesul dumneavoastra la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola cu care veti accesa partial sau in totalitate LawyerCoaching.Va sugeram sa nu dezvaluiti aceasta parola tertelor persoane . Va sugeram sa semnati “log off “ si / sau “sign out” cand terminati d e folosit chatul din cadrul comunitatii . Aceste sugestii sunt date in cazul in care folositi situl prin intermediul computerelor din locuri publice, astfel evitandu-se accesul altor persoane la informatiile dumneavoastra . Din pacate, nicio transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura.

In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, LawyerCoaching nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de catre dumneavoastra catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre, orice informatie trimisa catre noi facandu-s e pe propriu dumneavoastra risc. Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul LawyerCoaching. Platformele de comunicare puse la dispozitie prin LawyerCoaching LawyerCoaching va poate pune la dispozitie platforma de comunitate “different lawyers” de discutie, CHAT si alte platforme de comunicare intre dumneavoastra si ceilalti utilizatori sau parteneri LawyerCoaching. LawyerCoaching isi rezerva dreptul de a sterge, a muta sau a edita mesaje sau a restrictiona accesul unora dintre utilizatori sau parteneri la una dintre platformele sale de comunicare.

Dumneavoastra sunteti responsabil pentru continutul mesajelor pe care le postati, scrieti.

 • Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor puse la dispozitie de LawyerCoaching este supusa urmatoarelor limitari:  
 •  Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii. 
 •  Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor LawyerCoaching niciun fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicare puse la dispozitie de LawyerCoaching 
 •  Contul dumneavoastra de utilizator pe care LawyerCoaching vi-l poate pune la dispozitie va fi folosit doar in conformitate cu cerintele legii sau ale eticii si ale prezentului acord. 
 •  Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a folosi, cumpara sau de a nu folosi /cumpara un anumit produs sau serviciu. 
 •   Nu puteti publica sau face referire in niciun fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiune a"confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen. 
 •   Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel etica, dreptul de autor sau alte drepturi pe care LawyerCoaching sau un un tert le are. 
 •  Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitateaLawyerCoaching sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software) 
 •   Nu puteti colecta in niciun fel informatii de identificare ale utilizatorilor LawyerCoaching. 
 •   Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor utilizatori la platformele de comunitate sau alte platforme puse la dispozitie de LawyerCoaching 
 •   Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa. 

Prin transmiterea mesajelor dumneavoastra catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicare LawyerCoaching(chat, comunitate, email, mesaje private, liste de discutii, etc.), sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil vi veti despagubi LawyerCoachingpentru price paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmitereii sau referintei de de catre dumneavoastra a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.

Comunitatea, Chatul LawyerCoaching precum si orice alta platforma LawyerCoaching care face posibila publicarea unor sondaje,si contine mesaje trimise de utilizatori, asupra carora LawyerCoachingnu are nici un control, LawyerCoaching nu poate garanta acuratetea, integritatea sau calitatea acestor mesaje. Prin publicarea unui mesaj al dumneavoastra pe platforma comunitatii sau prin publicarea pe site, acolo unde acest lucru este posibil, a unui comentariu cu privire la unul dintre articolele publicate in LawyerCoaching sunteti de acord sa cedati LawyerCoaching dreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica,folosi, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.

Atentie ! Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate, LawyerCoachingnu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a sitului, a software-ului LawyerCoaching ori a produselor si serviciilor aparute sub egida sa. LawyerCoaching nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (afectarea imaginii in mod nefast, fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului,` intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca desi v - am atentionat anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

LawyerCoaching nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, LawyerCoaching nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive. Sunteti de acord sa exonerati de raspundere LawyerCoaching pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dumneavoastra a clauzelor prezentului acord. Forta Majora LawyerCoaching afiliatii , partenerii, colaboratorii nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile LawyerCoaching rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa acestora.

Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de laLawyerCoaching, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele LawyerCoachingerorile de operare, greva, etc. Diverse LawyerCoachingeste indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord, dumneavoastra aderand automat la schimbarile efectuate in continutul acestui acord.

De asemenea, unele servicii oferite de LawyerCoaching pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti prin LawyerCoaching pot fi posibile doar in baza unor contracte de furnizare de continutincheiate cu LawyerCoaching. De asemenea, in interiorul continutului LawyerCoaching pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane.

LawyerCoaching nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, LawyerCoaching nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din LawyerCoaching. Notificari Orice notificare catre LawyerCoaching trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in datele de contact din continutul serviciului/ web sitului www.lawyercoaching.ro sau la adresa de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Accesarea,folosirea acestui web site reprezinta adeziunea la termenii si conditiile acestui act !

Va multumim!