Curs 28 februarie 2011 - Comunicare eficienta pentru avocatul de succes cu Livio Sgarbi

Irina

"Cursul de azi a fost EXTRAORDINAR, INSPIRATIONAL, PRACTIC, EXCEPTIONAL.
A fost mai bun decat ma asteptam (si asteptarile au fost inalte)."


Elena

"Acest curs a fost foarte interesant, ritm alert, incisiv, energic, care m-a facut sa uit "sa ma uit la ceas".
A fost bine structurat, chiar daca fluxul informatiilor a fost mare, talentul lui Livio Sgarbi a facut sa fie receptat totul si fara efort."


Mircea

"Foarte buna impresia si invatamintele."

Maria

"A fost un curs alert, foarte interesant, trainerul Livio Sgarbi e un profesor excelent, care te atrage cu toata atentia intreaga zi.
Ne vom mai intalni cu totii, pentru ca am siguranta ca un astfel de curs imi optimizeaza rezultatele muncii mele.

Va multumesc."


Irina

"Vreau sa il felicit pe Livio (si pe aceasta cale) - cursul pe care l-a tinut a fost extraordinar, captivant, cu informatii extrem de folositoare ...si sa ii spun ca el este plin de magnetism, carisma (care include pe care? :-) ), si are toate ingredientele pentru un vorbitor public - un profesionist desavarsit, care chiar te ajuta sa poti pune tu in practica ce iti arata! A! Am uitat sa iti mai spun, Alina, ca in afara de partile din curs legate de RAPORT, de INTREBARI (ce intrebari poti sa pui) si EMOTII mi-a placut extrem de tare partea legata de FIZIOLOGIE si talentul pe care il are Livio in a exemplifica si a demonstra semnificatia posturilor. UAU! (he is a great actor!) Mult succes in continuare si ... abia astept urmatoarele cursuri si ... coaching-ul)!"
 

Recomanda aceasta pagina


Parteneri:

Euro Avocatura.ro Curierul Judiciar InfoLegal.ro