Managementul timpului pentru avocati
20 mai 2011
Bucuresti


Acest curs a fost creat pentru a te invata cum sa utilizezi psihologia din spatele tehnicilor de persuasiune. Oamenilor le place sa decida singuri pentru ei insisi, insa intotdeauna deciziile le sunt influentate dintr-o directie sau alta.

Vei invata componentele-cheie a persuasiunii eficiente, vei afla cum sa-ti construiesti un discurs convingator. Vei intelege mai multe despre cum poti sa fii pe deplin convingator, atat cu clientii, colegii, cat si in timpul proceselor, cu instantele judecatoresti. Cum ar fi sa stii ce sa spui, cand sa spui, cui sa-i spui?

 

Ce inveti in cadrul acestui curs?

 • sa iti organizezi agenda de lucru
 • sa prioritezezi eficient
 • sa iti gestionezi programul intr-un mod functionabil
 • sa te deconectezi atunci cand ai nevoie sa te relaxezi
 • sa spui Nu atunci cand e nevoie
 • sa iti balansezi viata personala si cea profesionala

 

Abilitatitle de gestionarea a timpului sunt esentiale pentru cresterea eficientei si a productivitatii muncii tale. Cei care se antreneaza sa foloseasca zilnic tehnici de management-ul timpului sunt cei care dobandesc rezultate spectaculoase in toate zonele vietii.

Management-ul timpului isi propune sa te ajute sa:

 • stabilesti si sa atingi obiective tangibile
 • respecti cu rigurozitate termenele limita
 • sa prioiritizezi
 • sa planifici agenda de lucru
 • sa faci delegari ori de cate ori e posibil
 • sa ai o perspectiva de ansamblu asupra sarcinilor
 • sa comunici eficient si rapid sarcinile si obiectivele
 • sa obtii mai multe rezultate pe unitatea de timp
 • sa elimini stresul si celelalte distrageri din activitatea cotidiana
 • sa invingi amanarile si alti devoratori ai timpului
 • sa iti dezvolti creativitatea si noi strategii de actiune

Toate competentele pe care le vei dobandi te vor ajuta sa iti cresti si sa mentii un nivel optim si echilibrat de lucru prin identificarea si concentrarea pe activitatile care iti ofera cele mai mari satisfactii. Astfel, vei reusi sa economisesti timp si sa lucrezi calitativ si nu cantitativ!

Descopera acum cat de eficient este management-ul timpului tau! Elibereaza-te de sclavia lui "nu am timp" si inceteaza sa vorbesti despre viata ta ca si cum ar fi ceva strain tie, fii prezent, aici si acum!

CONCENTREAZA-TE PE REZULTAT, NU PE A FI OCUPAT !

Owen Fitzpatrick owen

este trainer international si psiholog, adept al psihologiei aplicate. Este co-autorul cartii “Conversatii cu Richard Bandler”, tradusa in sapte limbi si autor al best-seller-ului “Not Enough Hours”. Owen este de asemenea co-fondatorul Institutului Irlandez de NLP, cea mai prestigioasa companie de instruire NLP din Irlanda. Este psiholog, psihoterapeut si hipnoterapeut calificat.
Owen a fost prezentatorul seriei de televiziune “Not Enough Hours” unde, saptamanal lucra cu o persoana pentru a o ajuta sa isi gestioneze mai eficient timpul si viata. Aceasta show de televiziune a inregistrat cifre foarte mari de audienta, devenind extrem de populara.
Reprezinta o autoritate cand vine vorba de carisma, persuasiune, credinte, motivare, perfomanta, management-ul timpului, schimbare personala, vorbitul in public si fericire.

Are un master in Psihologie Aplicata, a ajutat oameni de pretutindeni sa isi imbunatateasca viata, a calatorit si instruit lume in tari precum Irlanda, Anglia, Scotia, Austria, Lituania, Italia, Spania, Pakistan, Mexic, Ecuador, Japonia, Statele Unite.
Owen a primit distinctia de cel mai tanar Master Trainer NLP licentiat din lume, la doar 23 de ani. La varsta de 17 ani, a fost desemnat cel mai tanar hipnoterapeut calificat din Europa.

Owen a creat tipare de Carisma si Fericire si are propriul sau centru de instruire, Charisma Bootcamp in Dublin, Irlanda. Este o persoana care te inspira, care se implica, un motivator si un comunicator excelent.
Abordarea sa unica pune accentul pe importanta abilitatilor empirice, simple si la indemana, pe intelegerea in profunzime a lucrurilor, toate livrate cu umor, pasiune, intr-un mod care permite oamenilor sa aiba acces la propriile resurse si sa se valorifice.

 

Pretul acestui curs este de 200 euro plus tva!

Reduceri:Studentii, avocatii si juristii beneficiaza de o reducere de 25% ! Locatia Seminarului se va comunica la inscriere!


Program: 10:00 - 19:00
Inscriere participanti: 09:30

 

 

Recomanda aceasta pagina


Parteneri:

Euro Avocatura.ro Curierul Judiciar InfoLegal.ro