Despre noi

despre-noiLawyer Coaching este un program realizat de catre Alina Serban si Andreea Serban, membre ale Baroului Bucuresti si ale Baroului Milano cu o experienta profesionala de 12 ani, specializate si in dezvoltarea personala.

Suma experientelor, emotiilor si a valorilor le-a inspirat sa aduca ceva nou in lumea avocaturii. Si-au propus astfel sa ofere posibilitatea fiecarui avocat de a experimenta transformarea in drumul spre succes, dar si echilibrul intre viata profesionala si personala.

Alina si Andreea Serban sunt atestate in NLP Practitioner de catre Richard Bandler si Profesional Coaching – Milano si detin mastere in Comunicare – Universitatea IULM Milano, in Strategii de Bussines – Universitatea Bocconi Milano, precum si un MBA – Universitatea IUM Monte Carlo. De asemenea, acestea au participat la diferite cursuri motivationale cu Antony Robbins si alti traineri cu recunoastere internationala.

Descoperind astfel existenta unor instrumente de valoare, care pot transforma viata unui om, dar cunoscand si problemele avocatilor, Alina si Andreea au creat programul inovativ Lawyer Coaching impreuna cu experti internationali. Printre ei se numara traineri NLP, traineri coachi, traineri motivationali, psihologi, precum si avocati internationali de succes, economisti, profesori si alti specialisti in materie de dezvoltare personala.

Lawyer Coaching este un program care sustine avocatii care vor sa-si stabileasca ritmul de lucru si sa-si atinga obiectivele in mod rapid si concret, ajungand la performanta profesionala si, in acelasi timp, la echilibru emotional.

Prin cursurile si seminariile organizate de Lawyer Coaching nu se desfasoara o activitate didactica, cu planuri de invatamant, programe analitice sau practica de specialitate, ci doar o activitate de sustinere in activitatea profesionala a avocatului prin imbunatatirea resurselor personale. Principala directie este dezvoltarea personala, factor care reprezinta suportul fundamental pentru exprimarea si progresul abilitatilor profesionale.

Cursurile sunt sustinute de catre traineri de renume international, coachi, avocati coachi/traineri , business coachi/traineri, motivational coachi si alti specialisti.

 

Recomanda aceasta pagina


Parteneri:

Euro Avocatura.ro Curierul Judiciar InfoLegal.ro