Comunicat de presa - 28 Ianuarie 2011

Lawyer Coaching, primul program de excelenta pentru avocati, este lansat astazi la Bucuresti.

Avocatii din România au acum la dispozitie un instrument de perfectionare personala prin care pot fi la curent cu tehnicile de profil recunoscute la nivel international: cursurile de dezvoltare Lawyer Coaching. Programul este lansat astazi, 28 ianuarie, iar primele cursuri vor avea loc in lunile februarie si martie ale acestui an.

Transformarile societatii din ultimii ani le-au adus avocatilor o serie de provocari care nu mai pot fi depasite doar prin cunostintele profesionale de baza. Este vorba, in special, de gestionarea relatiilor cu clientii, de comunicarea si prestanta in fata instantelor de judecata, de negocieri si de celelalte activitati derulate sub o presiune din ce în ce mai mare. Iata motivul pentru care mai multi avocati au decis sa puna bazele programului Lawyer Coaching, primul de acest gen din România, care urmareste dezvoltarea personala a acestora printr-o serie de noi tehnici deja recunoscute la nivel international.

“În activitatea noastra de zi cu zi am simtit lipsa unor instrumente care, consideram noi, sunt fundamentale pentru a putea administra corect relatiile cu clientii si pentru a ne usura munca. Lawyer Coaching isi propune sa apropie cat mai mult avocatii de oamenii pe care-i reprezinta, pentru a le intelege mai bine problemele si pentru a le castiga increderea”, a declarat Andreea Serban avocat, initiatoarea programului.

Lawyer Coaching va prilejui sosirea în România a unor traineri cu reputatie internationala, care le vor preda avocatilor o serie de tehnici personalizate (din zona programare neuro-lingvistica, comunicare, psihologie si coaching) pe problematica avocatului. Acestea au drept obiectiv sa orienteze avocatii spre excelenta.

Programul Lawyer Coaching se lanseaza astazi, 28 ianuarie, si ii are ca invitati pe Ciro Imparato, coach de mai bine de 20 de ani, si pe Livio Sgarbi, expert în tehnici de negociere, ambii de origine italiana.

Ciro Imparato este un maestru recunoscut pentru aptitudinile sale vocale. Acesta ii va învata pe avocati cât de importanta este vocea pentru a-si convinge audienta. Livio Sgarbi si-a desavarsit cariera prin tehnicile de negociere, comunicare, leadership si motivare, pe care le-a facut istorie în colaborarea cu companii gigant ca: McDonald’s, Nokia, Philip Morris, Goodyear sau Sony.

La evenimentul de lansare “Lawyer Coaching “ sunt asteptate sa participe in jur de 200 de persoane.

Contact presa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Telefon: 0720.047.688
Adresa: 11 Batistei street, sc. A, 5th floor, ap. 13B, 2an Disting, Bucharest, www.lawyercoaching.ro

 

Recomanda aceasta pagina


Parteneri:

Euro Avocatura.ro Curierul Judiciar InfoLegal.ro