Lawyer Coaching - un program de prestigiu intr-o profesie de prestigiu!

Lawyer Coaching este primul program din Romania care are ca scop organizarea de cursuri, seminarii si workshop-uri pentru dezvoltarea personala a avocatilor.

Lawyer Coaching inseamna antrenamentul unui avocat catre drumul spre succes, in ritm cu transformarile sociale. Avocatul este responsabil de propriul antrenament de dezvoltare personala pentru a-si putea indeplini responsabilitatile fata de clienti, in pas cu evolutia globala.

Participarea la cursurile si seminariile Lawyer Coaching ofera avocatilor posibilitatea de a pune in practica diferite tehnici si metode inovative prin care pot deveni mai performanti si pot obtine echilibrul intre viata profesionala si personala.

"Lawyer Coaching este un program de prestigiu intr-o profesie de prestigiu."

"LAWYER COACHING" un instrument modern care te ajuta sa investesti in tine.

"Lawyer Coaching" se bazeaza pe ideea de a deprinde tehnici de antrenament pentru succes. Avocatul care urmeaza cursurile, are calea deschisa spre excelenta.

Lawyer Coaching este asociat ideii de a evolua prin cresterea personala, oferind avocatilor o viziune deschisa spre viitor. Principiul care sta la baza acestei idei este constientizarea propriilor resurse interioare si accesarea abilitatilor necesare in cunoasterea succesului.

Lawyer Coaching reprezinta instrumentul util de valorificare a inteligentei emotionale si a capacitatii de munca a avocatilor.

Acest program a fost conceput in urma analizarii problemelor pe care avocatii le intampina in activitatea cotidiana profesionala. S-au creat astfel cursuri si seminarii specifice, sustinute de catre profesionisti in domeniile NLP, coaching, psihologi, dar si de alti practicieni in dezvoltarea personala.

Imbunatatirea abilitatilor de stabilire a unui raport empatic cu clientul , poate ajuta avocatul , sa obtina increderea clientului mult mai repede, si colaborari pe termen lung.

 

Recomanda aceasta pagina


Parteneri:

Euro Avocatura.ro Curierul Judiciar InfoLegal.ro