Comunitatea Different Lawyers

Aceasta comunitate este creata pentru avocatii care vor sa faca diferenta. Este o comunitate internationala, astfel putem sa schimbam pareri intre noi, sa decoperim noi talente, noi abordari pentru a gasi echilibrul interior, sa avem o lume in care vom vorbi limbi diferite dar aceeasi limba a avocatului diferit.

Aici ne  putem  cunoaste  mai bine, vom vorbi despre viata noastra personala in cariera unui avocat , despre trairile si experientele noastre, si despre cum am putea in fiecare zi sa ne sprijinim unul pe altul si sa ne impartasim experientele care ne -au dus sau nu  la succes in diferite situatii in cariera noastra. Vom gasi impreuna solutii si raspunsuri la preocuparile specifice noua avocatilor .


In cadrul acestei comunitati se pot forma grupuri specifice in functie de experienta, tari,  barouri, categorii de avocati si nevoile acestora ( ex . avocati femei , mame avocati , avocati la inceput de cariera, avocati de succes dar fara succes personal, avocati de business etc).

In functie de problematicile care se vor dezbate , in viitor vom forma cursuri pe masura .
O data pe an vom organiza Forumul International “ Different Lawyers “ de fiecare data intr o alta tara . Cu aceeasi ocazie vor fi invitati formatori internationali, avocati testimoniali,si oameni de afaceri diferiti “Different business people “ (oameni de afaceri care investesc si in dezvoltarea lor personala ) care vor sa lucreze cu avocati diferiti .


Cei care vor face parte din comunitate vor avea ocazia sa se implice in programe sociale de caritate care se vor organiza de catre” Lawyer Coaching “ o alta modalitate de a face diferenta.

“Contributia avocatilor la progresul si bunastarea personala si a omenirii”

BUCURA-TE DE  VIATA PRACTICAND AVOCATURA!

 

Recomanda aceasta pagina


Parteneri:

Euro Avocatura.ro Curierul Judiciar InfoLegal.ro