Misiunea noastra

Suntem avocati si stim care sunt problemele principale ale unui avocat.

Lucrezi prea multe ore, nu esti satisfacut si, in consecinta, simti ca viata ta privata iti scapa de sub control? Nu stii care iti sunt prioritatile si vrei sa gasesti solutia cea mai buna? Nu ai timp suficient? Vrei sa transformi o situatie buna intr-una excelenta?

Vom aduce in aceeasi lumina experienta unui avocat de SUCCES cu dorinta de succes a unui avocat tanar, dandu-i acestuia sansa sa cunoasca implinirea profesionala mult mai repede!

Constientizeaza-ti potentialul si abilitatile si POTI deveni un avocat excelent!

Suntem aici ca sa te sustinem in cariera ta. Fiecare dintre noi, pe langa cunostintele juridice si formarea profesionala continua, avem nevoie de dezvoltare personala continua pentru a crea un echilibru intre viata personala si cea profesionala.

Cursurile si seminariile Lawyer Coaching te ajuta sa te concentrezi pe fortele proprii, eliminand tot ce te poate bloca.

Capacitatea unui avocat, de a sti cum sa reactioneze in fiecare situatie, determina viitorul in cariera sa.

Deciziile zilnice si comportamentul nostru ne determina viitorul.

Lawyer Coaching iti da raspunsul la o serie de intrebari importante pentru tine. Acest program este un punct de referinta pentru viata unui avocat , oferindu-i acestuia posibilitatea de deveni un ALTFEL de avocat, diferit fata de tiparele obisnuite. Un avocat diferit va avea un aport important in construirea unei noi traditii in lumea avocaturii si va putea beneficia de acces la clienti diferiti.

Cursurile Lawyer Coaching ofera posibilitatea participantilor sa puna in practica ceea ce invata chiar din momentul desfasurarii pregatirii. Pentru a oferi cursuri variate, DIFERITE fata de cursurile traditionale de dezvolatare personala, folosim metode noi si suport video de exemplificare, dar chiar si metafore si exemple din viata unui avocat. Si, foarte important, incercam sa cream o atmosfera de prietenie si relaxare intre participanti.

Cum crezi ca vei putea obtine rezultatele dorite?

Sunt intrebari la care medoda Lawyer Coaching iti poate da raspunsul.

Imagineaza-ti sucesul in cariera ta de avocat si cum vei putea sa ai rezultatul dorit. Ne concentram pe ideea de a avea un vis si de a-l urma!

 

Recomanda aceasta pagina


Parteneri:

Euro Avocatura.ro Curierul Judiciar InfoLegal.ro