Be a Different Lawyer

Ce inseamna sa fii un avocat diferit?

Avocatul diferit este acel avocat care reuseste sa practice avocatura fiind el insusi, in acord atat cu valorile sale profunde, cat si ale clientilor atunci cand ii reprezinta.

Accesul la diferitele metode si tehnici oferite de cursurile si seminariile noastre iti ofera posibilitatea de a practica avocatura abordand relatiile cu clientii, cu colegii si cu judecatorii intr-un mod diferit, fara stres.Vei putea sa-ti gestionezi emotiile, timpul, manifestand mai mult respect, pace si atentie fata de tine si ceilalti.

Avocatii diferiti vor accesa mult mai repede inteligenta emotionala, vor aborda altfel relatiile cu clientii, colegii si ceilalti factori implicati, avand un comportament diferit, o gandire pozitiva si o comunicare eficienta. Ei vor face diferenta si vor ajunge mult mai repede la succes si excelenta.

Vei deschide un nou drum spre o viata personala si profesionala plina de satisfactii si succes.

Ce va face diferenta?

Diferenta consta in oportunitatea pe care o au avocatii, aceea de a beneficia de noi instrumente si metode inovative, create special pentru ei de catre specialisti internationali . Astfel, avocatul va aduce un echilibru intre starea lui interioara si raportarea la clienti, colegi , judecatori si colaboratori.

Administrarea vietii profesionale si personale de avocat in mod diferit: gestionarea timpului si a agendei personale, echilibrarea emotiilor, eliminarea stresului, comunicarea eficienta si persuasiva, memorarea si citirea rapida, gestionarea calitatii vocii, organizarea activitatii, vorbitul in public, abilitatile de lider, stapanirea emotiilor si grija pentru sanatate, precum si multe alte tehnici si programe special formate pentru rezolvarea diverselor probleme ale avocatilor.

Pe langa capacitatea profesionala, avocatul diferit, isi va dezvolta imaginatia,creativitatea, va stapani tehnici de comunicare eficienta si va avea un comportament adecvat pentru a aborda fara stres si tensiune orice problema, chiar si cand combate argumentele celeilalte parti. De asemenea, va putea sustine cauzele in fata completului de judecata prin expunerea argumentelor si a probelor intr-o stare de armonie, si nu agresiva .

 

Recomanda aceasta pagina


Parteneri:

Euro Avocatura.ro Curierul Judiciar InfoLegal.ro